Educatie 


Schoolvoorstellingen

Onze muziekproductie is een schoolvoorstelling gericht op middelbare scholieren (boven- en onderbouw).

Daarom zouden we de middelbare scholen in de regio van Enschede ook heel graag willen uitnodigen om met hun leerlingen naar de voorstelling te komen kijken. Het beloofd een productie te worden, waarbij uw leerlingen aan het denken worden gezet over de huidige maatschappij. Ze zullen muziek horen die ze normaal misschien niet zouden luisteren, maar ook muziek die misschien erg goed bij hun eigen smaak zal aansluiten. Uw leerlingen kunnen daarnaast ook nog genieten van dans en theater.

Door ons educatief materiaal kunnen uw leerlingen mogelijk voor aanvang al stukken uit de voorstelling meespelen en/of -zingen. Ook is het mogelijk dat ze al bezig zijn geweest met het thema binnen een CKV les.  

Voor schoolklassen zoals misschien wel de uwe, zijn er schoolvoorstellingen. Deze zullen overdag op 24 en 25 januari plaatsvinden. Bent u een docent op een middelbare school en zou het u leuk lijken om met uw leerlingen deze productie te bekijken? Dan is het zeker een aanrader om ook even ons educatieve materiaal rondom de voorstelling te bekijken.

 

 

Educatief materiaal

Wij willen graag dat leerlingen onze voorstelling als leerzaam en nieuw ervaren, maar ook herkenning vinden in de dagelijkse sleur die ze zelf kennen. Om deze persoonlijke ervaring te stimuleren hebben we lessen ontwikkeld, die de leerlingen voorbereiden op de voorstelling, zodat ze de boodschap van de voorstelling nóg beter kunnen ervaren.

Dit betreft gratis educatief materiaal, gerelateerd aan onze muziekproductie

Wij bieden:

  • CKV-les

    (omvat de inhoud van het verhaal; gekoppeld aan het maken van een korte film, die leerlingen weer terug kunnen zien bij bezoek aan de voorstelling)

  • Musiceermateriaal

    (omvat de muzikale inhoud; gekoppeld aan een aantal speel- en zangstukken, voor zowel boven- als onderbouw, die voorkomen als muziekstukken binnen onze muziekproductie).

Het Educatieve Materiaal

Gecomprimeerd bestand
Under Pressure Muziek Schoolarrangement OB en BB VO Speelstuk
Gecomprimeerd bestand
Kashmir Muziek Schoolarrangement OB en BB VO Speelstuk
Download (12 downloads)
Gecomprimeerd bestand
Slow Down Muziek Schoolarrangement BB VO Speelstuk en Koorarrangement
Download (32 downloads)
Gecomprimeerd bestand
I Got Life Muziek Schoolarrangement
Download (8 downloads)
PDF
Slow Down CKV Inleidende Les
PDF [822.1 KB]
Download (24 downloads)